La pedra seca com a recurs per al desenvolupament d’un territori

Benvolguts/des,

 

El proper dimarts 17 de desembre, ADRINOC, en el marc del projecte de cooperació COL·LABORAxPAISATGE, organitza la jornada tècnica La pedra seca com a recurs per al desenvolupament d’un territori amb la col·laboració del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i l’Ecomuseu-Farinera.

 

Des de la recuperació de l’antic ofici de marger a la seva reinterpretació i aplicació a noves construccions, des de la viticultura a nous models de comercialització turística, des de creació d’espais d’interpretació o itineraris fins a la gestió de grans espais naturals, entre altres exemples, la pedra seca constitueix una oportunitat per als territoris rurals gràcies a la seva capacitat de generar un dinamisme econòmic i ocupacional.

 

En aquesta jornada podrem conèixer dues diagnosis diferents que valoren i analitzen l’impacte econòmic de la pedra seca al territori des de les seves múltiples vessants, i coneixerem dues experiències de projectes de dinamització local que compten amb la pedra seca com a recurs.

 

La jornada es dirigeix a tècnics de les entitats vinculades amb la promoció i gestió del territori. Us adjuntem el programa complet.

 

Aquesta jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

 

Us animem a participar-hi i a ajudar-nos a fer-ne difusió!

 

Trobareu més informació fent clic AQUÍ

Podeu veure el cartell informatiu fent clic AQUÍ